قیمت گوشت | قیمت گوشت گوساله و گوسفندی
قیمت گوشت همه رو شوکه کرد | قیمت گوشت گوسفندی کیلویی چند؟
قیمت گوشت قرمز در بازار امروز اعلام شد.
خبرنگار شایلین بهبودی:
در تاریخ ۱۲ دی ۱۴۰۲، قیمت گوشت گوسفندی اعلام شد. برای مشاهده جزئیات قیمت گوشت گوسفندی در این تاریخ، لطفاً ادامه مطلب را بخوانید.
با طبقهبندی و تحلیل اطلاعات موجود، در تاریخ ۱۲ دی ۱۴۰۲ قیمت گوشت گوسفندی در بازار روز به اطلاع عموم رسید که هر بسته گوشت گردن گوسفندی به وزن ۱ کیلوگرم با قیمت ۳۴۴ هزار تومان در دسترس است.
قیمت گوشت گوسفندی بسته بندی امروز
قیمت گوشت گوسفندی بسته بندی شده در بسته ۱گیلوگرم ۴۱۰ هزار تومان است برای خرید ران گوسفندی هم باید ۳۹۰ هزار تومان پرداخت کنید.
قیمت راسته گوسفندی هم امروز ۳۱۰ هزار تومان اعلام شده است.
قائم مقام وزیر جهاد کشاورزی با اینکه مشکلی در تامین گوشت نداریم، گفت: بنابر برنامه ریزی صورت گرفته واردات گوشت قرمز به طور منظم در حال انجام است.
علیرضا پیمان پاک افزود: روزانه ۲۰۰ تا ۲۵۰ تن گوشت گرم گوسفندی و گوساله در حال توزیع است تا از این طریق کمبود داخل کشور تامین شود.
پیمان پاک از کاهش قیمت گوشت داخلی خبر داد و گفت: نرخ گوشت تولید داخل طی هفته های اخیر به سبب توزیع گوشت وارداتی کاهش معناداری داشته است.
نام محصول وزن قیمت / تومان
قیمت گوشت گوسفند / راسته گوسفندی مهتا پروتئین (با ارز نیمایی) ۱ کیلوگرم ۳۱۰,۰۰۰
قیمت گوشت گوسفند / ران گوسفندی مهتا پروتئین(با ارز نیمایی) ۱ کیلوگرم ۳۹۰,۰۰۰
راسته گوسفند مهتا پروتئین ۱ کیلوگرم ۴۱۰,۰۰۰
قیمت گوشت گردن گوسفند مهتا پروتئین ۱ کیلوگرم ۳۴۴,۰۰۰
آمارها نشان میدهد در دو سال گذشته سرانه مصرف گوشت قرمز از ۱۲ به حدود ۶ کیلوگرم و سرانه مصرف مرغ از ۳۲ به حدود ۲۶ کیلوگرم تقلیل یافته است. این کاهش مصرف ناشی از نوسانهای قیمتی است که همیشه شیب رو به بالایی دارد و دست مردم را از این محصولات کوتاه میکند.
پس از افزایش شدید قیمت مرغ در ماههای ابتدای امسال، دولت با برنامهریزی برای افزایش جوجهریزی تلاش کرد قیمت مرغ را در بازار به تعادل برساند، اما در روزهای گذشته روند افزایشی نرخ دوباره آغاز شده است.
درباره گوشت قرمز، به گفته علیاصغر ملکی، رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی، جریان افزایش قیمت همچنان ادامه خواهد یافت، چراکه دام در ایران به تعداد کافی وجود ندارد.
فرهاد اکبری، رئیس اتحادیه دامداران کشور، گرانی گوشت در روزهای اخیر را ناشی از عرضه کم دام به بازار و بالا رفتن نرخ نهاده دامی میداند و میگوید: دولت باید با در نظر گرفتن تسهیلات برای تأمین نهادهها به تولیدکننده کمک کند دام خودش را برای مدت بیشتری نگه دارد تا پرواری شود؛ در غیر این صورت عرضه دامی که وزن کافی نگرفته است موجب کمبود گوشت در بازار میشود.
همچنین مؤیدیان، کارشناس اقتصاد کشاورزی با یادآوری اینکه وقتی مصرفکننده نتواند گوشت گوسفند و گاو تهیه کند به تهیه گوشت مرغ بسنده میکند، تأکید دارد: در شرایط فعلی به خاطر کاهش قدرت خرید مصرفکننده، سهم مرغ هم در سبد خانوار کم شده است.
ارسال دیدگاه