کارت سوخت | دریافت کارت سوخت

کارت سوختتو گم کردی و المتنی میخوای؟ | شرایط دریافت کارت المثنی در کمترین زمان

در ادامه جزئیات جدید از دریافت کارت سوخت را بخوانید.

کارت سوختتو گم کردی و المتنی میخوای؟ | شرایط دریافت کارت المثنی در کمترین زمان
| کد مطلب: ۶۸۱۵
لینک کوتاه کپی شد

خبرنگار شایلین بهبودی:

چنانچه کارت سوخت مالکین خودرو گم شود، اولین سوالاتی که مطرح است این است که:

مدت زمان صدور کارت سوخت المثنی چقدر است؟

در صورتی‌که مالک خودرو کارت سوخت خود را در جایگاه پمپ بنزین جا گذاشته باشد، تا 3 روز می‌تواند برای دریافت آن، با در دست داشتن کارت شناسایی خود و کارت خودرو، به آن جایگاه مراجعه کند. در صورت عدم همکاری متصدی جایگاه، مالک خودرو می‌تواند با سرشماره ۰۹۶۲۷ شکایت خود را ثبت نماید.

در صورتی‌که مالک خودرو از اینکه آخرین بار در کدام جایگاه سوخت‌گیری کرده است بی‌اطلاع باشد، می‌توان با گرفتن پرینت از سوخت‌گیری کارت سوخت، آخرین جایگاه سوخت‌گیری را مشخص کرد.

پرینت را می‌توان با داشتن کارت شناسایی خود و مدارک شناسایی خودرو، از یکی از دفاتر پلیس+10 گرفت.

چنانچه از جا گذاشتن کارت در جایگاه بیش از 3 روز بگذرد، کارت‌ها به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی ارسال می‌شوند.  

کارت‌هایی که پس از مدت زمان مشخص توسط صاحبان آن تحویل گرفته نشوند، برای جلوگیری از سوء استفاده احتمالی، غیر فعال می‌شوند.

گم شدن کارت سوخت

در صورت گم شدن کارت سوخت، تا زمان اعلام رسمی مفقود شدن آن، کارت فعال بوده و امکان سوء استفاده از آن توسط افراد سودجو وجود دارد و هر اتفاقی به نام مالک کارت ثبت خواهد شد. بنابراین اولین اقدام سوزاندن کارت سوخت مفقود شده است.

اما باید توجه داشت که پس از ثبت مفقودی و سوزاندن کارت سوخت، درصورت پیدا شدن آن، امکان فعال شدن مجدد وجود ندارد.

مدارک لازم برای صدور کارت سوخت المثنی

امکان درخواست کارت سوخت المثنی به سه روش زیر امکان‌پذیر است:

روش اول:

مالکان کلیه خودروها اعم از سواری، وانت، موتورسیکلت و خودروهای قولنامه‌ای می‌توانند با مراجعه به دفاتر پلیس10+ اقدام به درخواست صدور کارت سوخت المثنی کنند.

روش دوم:

با مراجعه به سایت سامانه خدمات دولت همراه (www.mob.gov.ir) و ورود به بخش درخواست کارت سوخت المثنی و ثبت اطلاعات، درخواست متقاضی ثبت می‌شود.

روش سوم:

همچنین با نصب رایگان اپلیکیشن خدمات دولت همراه و ورود به بخش درخواست کارت سوخت المثنی، می‌توان نسبت به صدور مجدد کارت سوخت اقدام کرد.

مدارک مورد نیاز عبارتند از:

اصل و کپی کارت و برگ سبز خودرو

بیمه‌­نامه شخص ثالث خودرو

شناسنامه و کارت ملی مالک اصلی یا وکیل او

آدرس کامل پستی (کد پستی الزامی است)

رسید پرداخت مبلغ (مبلغ مربوطه، تنها از طریق دستگاه پوز موجود در دفاتر پلیس10+ قابل پرداخت است)

 فرم تکمیل شده

مدت زمان لازم برای صدور کارت سوخت المثنی 

بنا به اعلام شرکت ملی پخش فرآورده‌های نفتی، حداکثر زمان صدور کارت سوخت المثنی 3 ماه است که البته اغلب اوقات این زمان به‌طور متوسط ۲ ماه به طول می‌انجامد. البته گاهی به خاطر درخواست‌های زیاد، ممکن است این زمان طولانی‌تر شود.

روش‌های پیگیری کارت سوخت المثنی صادر شده

پس از ثبت درخواست صدور کارت سوخت المثنی، یک کد رهگیری به مالک خودرو داده می‌شود که با استفاده از این کد و از طریق سه روش زیر می‌توان روند صدور کارت بنزین را پیگیری کرد:

روش اول مراجعه به سایت نیروی انتظامی است که بهترین و سریع‌ترین روش است. پس از ورود به سایت، در بخش پیگیری کارت سوخت و با درج شماره پلاک خودرو، کد مرسوله در اختیار مالک قرار می‌گیرد. با وارد کردن این کد در سایت اداره پست به آدرس post.ir  می‌توان مراحل ارسال کارت را دنبال کرد.

در روش دوم در صورتی‌که سایت نیروی انتظامی بنا به دلایلی از جمله دلایل فنی در دسترس نباشد، می­‌توان از طریق پیامک اقدام کرد. به این‌صورت‌که بایستی شماره VIN کارت خودرو یا موتور را به سرشماره 1101202040 پیامک کرد. در این روش برای کارت سوخت المثنی خودرو بایدV*VIN  و برای موتور M*VIN  استفاده می‌شود. حروف V و M ثابت هستند.

روش سوم، مراجعه حضوری به همان دفتر پلیس 10+ است که مالک قبلا درخواست خود را ثبت کرده است.

اگر به دلیل عدم حضور در خانه، کارت سوخت ارسالی به اداره پست مرجوع شود، مالک کارت و یا فردی دیگر می‌­تواند با در دست داشتن مدارک شناسایی معتبر به اداره پست مراجعه و آن را تحویل گیرد. در صورتی‌که کارت به شرکت ملی پالایش و پخش فرآورده‌های نفتی برگشت و پس از ۷ روز، برای تحویل آن مراجعه نشده باشد، برای درخواست باید از ابتدا اقدام کرد.

سوالاتی که در خصوص صدور کارت سوخت المثنی مطرح است:

*در فاصله زمانی مفقودی تا صدور مجدد کارت باید چگونه بنزین زد؟

در بازه زمانی صدور کارت المثنی، باید از بنزین آزاد استفاده کرد.

*آیا سهمیه موجود در کارت سوخت مفقود شده از بین می‌رود؟

خیر، سهمیه موجود در کارت قبلی به کارت جدید منتقل می‌شود.

*برای هر خودرو چند بار کارت سوخت صادر می‌شود؟

در مورد تعداد صدور کارت سوخت محدودیتی وجود ندارد.

منبع : نبض بازار |
اخبار مرتبط سایر رسانه ها
    تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت قاب امروز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد اخبار از پلیکان

    ارسال دیدگاه

    اخبار روز سایر رسانه ها
      تمامی اخبار این باکس توسط پلتفرم پلیکان به صورت خودکار در این سایت قرار گرفته و سایت قاب امروز هیچگونه مسئولیتی در خصوص محتوای آن به عهده ندارد اخبار از پلیکان
      پربازدیدترین