سهام عدالت | واریز سود سهام عدالت

سهام عدالتی ها این خبر رو از دست ندهند | دریافت سود سهام عدالت دور جدید بدون ثبت نام در سایت

در ادامه جزئیات جدید از ثبت نام سهام عدالت جاماندگان را بخوانید.

سهام عدالتی ها این خبر رو از دست ندهند | دریافت سود سهام عدالت دور جدید  بدون ثبت نام در سایت
| کد مطلب: ۶۸۳۹
لینک کوتاه کپی شد

خبرنگار شایلین بهبودی:

دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: برای دریافت سود سهام عدالت نیاز به ثبت نام در هیچ سایتی نخواهد بود.

مرحله اول واریز سود سهام عدالت مربوط به عملکرد مالی ۱۴۰۱ شرکت‌ها آذرماه سال گذشته پرداخت شد و مرحله دوم واریز آن هم ۲۴ اسفندماه بود؛ سود سهام عدالتی که به سبب بدعهدی برخی از شرکت‌ها تاکنون تسویه نشده و همین موضوع فرصت را برای برخی سودجویان فراهم کرده است.

در همین راستا هم مهدی حاجی‌وند، دستیار ویژه و مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت در گفت‌وگو با باشگاه خبرنگاران جوان گفت: سهامداران اخبار مربوط به سهام عدالت را تنها از مراجع و خبرگزاری‌های رسمی دنبال کنند و بر روی هیچ لینکی کلیک نکنند.

این مقام مسئول در ادامه بیان کرد: زمانی که قرار شد سود سهام عدالت واریز شود این سود به شماره شبای بانکی سهامداران که در سامانه سجام ثبت کردند واریز خواهد شد. همچنین برای دریافت سود سهام عدالت نیاز به ثبت نام در هیچ سایتی نخواهد بود و سازمان بورس زمان واریز سود مرحله سوم و تسویه سهام عدالت را اطلاع رسانی خواهد کرد.

به تازگی هم ولی الله جعفری، مدیر نظارت بر ناشران سازمان بورس و اوراق بهادار گفته بود: به محض وصول باقی مانده سود سهام عدالت عملکرد مالی ۱۴۰۱ شرکت‌ها بر اساس مصوبه شورای عالی بورس این سود را برای مشمولان واریز خواهیم کرد، اما متاسفانه تاکنون زمان دقیق وصول این سود مشخص نیست.

زمان ثبت نام جاماندگان سهام عدالت

او افزود: علت تاخیر سهام عدالت جاماندگان در وهله نخست دارایی های دولت است. باید اموال و دارایی دولت شناسایی و به مردم پرداخت شود.

در ادامه مهدی حاجیوند مشاور رئیس سازمان بورس گفت: متاسفانه عدم فرماندهی واحد در پرداخت سهام عدالت باعث تاخیر در این روند شده است.

او افزود: تا پایان شهریورماه ۱۴۰۳ مجامع شرکتهای سهام عدالت برگزار می شوند و هیئت مدیره جدید آنها مشخص می شود. در صورتی که شرایط بازار سرمایه خوب باشد، نمادهایشان باز می شود.

در این شرایط، دارندگان سهام شرکتهای سرمایه گذاری استانی می توانند صد در صد سهام خود را بفروشند و کسانی که سهام خود را با روش مستقیم انتخاب کردند، بستگی به شرایط بازار دارد.

او گفت: سهام عدالت در سال ۱۳۸۴ در قالب ۶ دهک و ۱۸ گروه توزیع شد که حدود ۵۰ میلیون نفر را شامل می شد. قرار شد تسویه اقساط در طی ۱۰ سال از محل سود سهام عدالت انجام شود که به جای سود اقساط، قسط های سهام عدالت پرداخت می شد و در نهایت در سال ۱۳۹۵ همه افراد در سامانه ای که سازمان خصوصی سازی اعلام کرده بود، شماره شبای خود را وارد کردند و از آن سال تا  الان توزیع سهام عدالت داریم.

مشاور رئیس سازمان بورس تصریح کرد: سازمان بورس در ۲۶ استان جلسه‌های خود را برگزار کرده است که ۲ استان دیگر در هفته آتی مجامع و جلسات خود را برگزار می کنند. تا اوایل شهریور تمامی استان ها مجامع خود را باید برگزار کنند.

او اضافه کرد: در نهایت  پس از کش‌وقوس‌های فراوان سرانجام ۷ آذر ماه ۱۴۰۲ نحوه برگزاری مجامع شرکت‌های سرمایه‌گذاری استانی سهام عدالت بعد از مدت‌ها بلاتکلیفی تصویب و ابلاغ شد و در راستای این مصوبه هم مجمع چند استان از جمله زنجان، خراسان شمالی و گیلان برگزار شد و آگهی دعوت به مجمع چند استان هم تاکنون منتشر شده است.

حاجیوند تصریح کرد: در حال حاضر در چندین استان   مجامع برگزار شده است و مابقی هم برگزار می شود که امیدوارم به تدریج شرایط شرکت‌ها مهیا شود تا صورت‌های مالی خود را حسابرسی و تعاونی‌ها نیز آگهی دعوت به مجمع خود را منتشر و مجامع خود را برگزار کنند.

او گفت: پیشنهاد ما این است که دولت و مجلس آسیب های سهام عدالت بخصوص جاماندگان را تعیین تکلیف کند به طوری که در حال حاضر ۱۳ شرکت غیر بورسی در بازار سرمایه نیستند که مجلس و دولت  هر چه سریعتر این موضوع را تعیین تکلیف  کنند.

حاجی‌وند گفت: مدارک لازم برای فرایند انتقال سهام عدالت تصویر کارت ملی و صفحه اول شناسنامه متوفی، تصویر برابر با اصل کارت ملی و صفحه اول شناسنامه تمامی وراث  در گواهی حصر وراثت، اصل یا تصویر برابر با اصل گواهی حصر وراثت متوفی و در صورتی که متوفی دارای وصیت نامه رسمی باشد که در گواهی حصر وراثت نیز به آن اشاره شده است، نیاز ضروری است.

او همچنین بیان کرد: همچنین فرآیند انتقال سهام عدالت متوفیان به وراث بدون پرداخت  مبلغ است به طوری که کاملا رایگان بوده و پرداخت سود سهام عدالت متوفیان میان وراث زمانی انجام می‌شود که پرداخت عمومی برای سود سهام عدالت داشته باشیم.

مشاور رئیس سازمان بورس در امور سهام عدالت گفت: برای انتقال سهام عدالت متوفیان هیچ گونه پیامکی به وراث ارسال نخواهد شد.

منبع : خبر آنلاین |

ارسال دیدگاه