مددجویان بهزیستی | واریزی مددجویان بهزیستی
فوری؛ سورپرایز ویژه دولت جدید به مددجویان | واریز 200 میلیون بلاعوض به مددجویان بهزیستی تا این تاریخ
در ادامه جزئیات جدید از واریزی جدید به حساب مددجویان را دنبال کنید.
خبرنگار شایلین بهبودی:
رئیس سازمان بهزیستی کشور از پرداخت ۲۰۰ میلیون تومان بلاعوض به مددجویان بهزیستی خبر داد.
محمد قادری رئیس سازمان بهزیستی کشور یکی از برنامههای مهم این نهاد حمایتی را تشریح کرد.
محمد قادری صبح امروز در جمع خبرنگاران از اجرایی شدن طرح ملی نشست صمیمی در محلات کمبرخوردار خبر داد و اظهار کرد: این مهم در راستای ظرفیتسازی اجتماعی و با هدف تکریم و پاسخگویی نیازهای جامعه هدف بهزیستی انجام میشود و تاکنون در بیشتر استانها این مهم محقق شده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه تاکنون در ۱۸ استان میز خدمت در بررسی مشکلات محلات کمبرخوردار تشکیل شده است، گفت: هدف از ایجاد این طرح همسو استراتژیک و همراستا دستگاهها، نهادها و گروههای مردم پایه با سازمان بهزیستی در رفع مشکلات مردم در محلات کمبرخوردار بوده است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با بیان اینکه دستگاههای مختلف در این مجموعه با هدف گرهگشایی از جامعه هدف، بانوان سرپرست خانوار و افراد دارای معلولیت مشارکت دارند، گفت: یکی از برنامههای مهم این سازمان علاوه بر توانمندسازی مددجویان جامعه هدف ساخت و تأمین مسکن جامعه هدف است.
قادری از پرداخت کمک بلاعوض برای ساخت مسکن خبر داد و تأکید کرد: به هر خانوار مددجو بهزیستی مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان کمک هزینه ساخت مسکن بهصورت بلاعوض از جمله به زنان سرپرست خانوار و معلولین در طول ساخت پروژه پرداخت میشود.
وی با بیان اینکه هیچ خانواده مددجو پشت نوبت سازمان بهزیستی نیست، گفت: در دولت سیزدهم برای نخستینبار پشت نوبتی خدمت مستمری در سازمان بهزیستی نداریم و در عرصه اشتغال تسهیلات جوابگوی همه آحاد جامعه مخاطب بوده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی اضافه کرد: در حوزههای دیگر از جمله نخبگان و حمایت از چند قلوه همه این ظرفیتها پای کار سازمان بهزیستی است و نهاد حمایتی به عنوان سازمان نسل نو پای کار است.
رئیس سازمان بهزیستی کشور با اشاره به اینکه این سازمان ظرفیتسازی اجتماعی را به عنوان یک پلتفرم و یک سکوی جدی میداند، خاطرنشان کرد: بر اساس برش شهرستانی و آرایش سرزمینی نقاط هدف مناطق کمتر توسعه یافته و کم برخوردار مشخص است و بر این اساس به این مناطق سفر میشود و با تشکیل میز خدمت حل مشکلات جامعه هدف پیگیری میشود.
قادری اظهار کرد: انشاءالله تا سه هفته یا نهایت چهار هفته آینده سعی میشود که به استانهای باقیمانده سفر کنیم و از نزدیک ضمن گفتوگو با مردم راهکارهای لازم در رفع مشکلات مردم ارائه شود. تاکنون با سفر به استانهای مشکلات بیش از ۳۰ هزار نفر در ۱۸ استان بررسی شده است.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی تصریح کرد: به حمدالله نهضت ملی مسکن در این راستا کارگشا بوده، با ظرفیتی که تسهیلات مسکن ایجاد میکند و پرداخت کمک بلاعوض توسط سازمان بهزیستی برای هر خانوار به مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان میتواند نقش مؤثر در رفع مشکل مسکن مددجویان ایفا کند.
قادری در سفر خود به استان بوشهر با حضور در محلات کمبرخوردار استان ضمن دیدار با مردم این محلات به درخواست این افراد در زمینه اشتغال، مسکن و درمان پاسخ داد.
جزئیات جدید از افزایش مستمری مددجویان
صلاح و بازبینی قانون حمایت از حقوق معلولان و اجرای سیاستهای رفاهی و اجتماعی منطبق با نظام چند لایه اجتماعی توسط دولت چهاردهم در دستور کار قرار گرفت.
سهیل معینی : اجرای سیاستهای رفاهی و اجتماعی منطبق با نظام چند لایه اجتماعی توسط دولت چهاردهم تاکید کرد.
سهیل معینی با بیان اینکه سطح زندگی گروههای پایین دست جامعه، از جمله بخش عمدهای از افراد دارای معلولیت به علت گسترش فقر به شدت کاهش یافته است، اظهار کرد: در این میان میزان رشد مستمری مددجویان تناسبی با میزان تورم نداشته و روزبه روز کیفیت زندگی این افراد تنزل یافته است.
وی با استناد به ماده ۲۷ قانون حمایت از حقوق افراد دارای معلولیت، با بیان اینکه انتظار میرود در دولت چهاردهم مستمری معلولان ترمیم شود، گفت: در قانون، دولت مکلف شده تا کمک هزینه معیشت افراد دارای معلولیت بسیار شدید و یا شدید فاقد شغل و درآمد را به میزان حداقل دستمزد سالانه تعیین و اعتبارات لازم را در قوانین بودجه سنواتی کشور منظور کند.
مدیرعامل شبکه تشکلهای نابینایان و کمبینایان ادامه داد: علاوه بر این، در این سالها به علت کاهش سطح خواسته جامعه معلولان به مسائل معیشتی، به نوعی بسیاری از امور توانمندسازی و اشتغال برای این افراد از اولویت خارج شد و انتظار میرود تحول عمدهای در این زمینه اتفاق بیفتد و فراتر از تامین نیازهای روزمره، در توانمندسازی، تامین اشتغال پایدار و ارائه خدمات توانبخشی برای افراد دارای معلولیت تحول اساسی ایجاد شود.
معینی معتقد است که برای این ایجاد تحول و بهبود وضعیت معیشت و اشتغال جامعه به ویژه معلولان، دولت چهاردهم باید در سطح کلان، سیاستهای رفاهی و اجتماعی را منطبق با نظام چند لایه اجتماعی اجرا کند. همه منابع سیاستهای حمایتی کشور تجمیع و مشخص شود که چه میزان از منابع کشور برای حمایت هزینه میشود و دارای چه خروجی است.
همچنین باید سیاستهای کلان حوزه معلولان تدوین، اجرایی و چشمانداز سیاستگذاری برنامه پنج ساله در حوزه معلولان مشخص شود. علاوه بر این نیز، نظام خدمات اجتماعی باید ساختار جدیدی پیدا کند و به دنبال آن سازمانهای حمایتی تجمیع و از ذیل نظارت وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی که عمدتا پیگیر مسائل اقتصادی است، تفکیک شده و ساختار جدیدی تحت عنوان خدمات اجتماعی برای موضوع حمایت از اقشار ناتوان ایجاد شود.
ارسال دیدگاه