رتبه بندی معلمان | اجرای رتبه بندی معلمان

خبر خوش از واریزی جدید دولت برای معلمان | جزئیات جدید از اجرای رتبه بندی معلمان با شرایط جدید استارت خورد

در ادامه جزئیات جدید از اجرای رتبه بندی معلمان را بخوانید.

خبر خوش از واریزی جدید دولت برای معلمان | جزئیات جدید از اجرای رتبه بندی معلمان با شرایط جدید استارت خورد
| کد مطلب: ۷۴۵۳
لینک کوتاه کپی شد

خبرنگار شایلین بهبودی:

سخنگوی آموزش و پرورش گفت: بر اساس رتبه بندی معلمان جدید، احکام معلمان معترض بازنشسته صادر می شود.

علی فرهادی در مورد معلمان بازنشسته سال ۱۴۰۲ که در اعتراضات رتبه‌بندی افزایش رتبه داشتند گفت: بعد از اینکه رتبه این افراد در اعتراضات ارتقاء پیدا کرد، ناظر به افزایش رتبه، مبالغی را به عنوان کسورات قانونی به صندوق بازنشستگی واریز می‌کنیم که صندوق بر اساس رتبه جدید، احکام این افراد را صادر کند.

وی با بیان اینکه در حال تامین منابع هستیم افزود: کارهای آن‌ها انجام شده؛ تعداد این افراد خیلی زیاد نیست ولی وظیفه داریم به هر تعداد لازم تامین شود که به زودی انجام می‌شود. 

 سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در مورد پاداش خدمت همکاران بازنشسته سال ۱۴۰۲، خوب نیست که پاداش این افراد با تاخیر پرداخت شود گفت: باید تامین منابع این افراد برای وزارت آموزش و پرورش به نحوی صورت گیرد که بلافاصله یا حداکثر یکی دو ماه بعد از بازنشستگی، پاداش پایان خدمت آن‌ها پرداخت شود. 

 فرهادی با بیان اینکه مبلغ پاداش امسال عدد بسیار بالایی است گفت: امسال نرخ و مبلغ مورد نیاز برای پاداش پایان خدمت افراد در سال ۱۴۰۲ حدود ۴۰ هزار میلیارد تومان است.

وی با بیان اینکه پاداش پایان خدمت فرهنگیان هپچگاه قبل از شهریور ماه پرداخت نشده است عنوان کرد: فقط در سال ۱۳۷۶ پاداشها در اردیبهشت ماه یا در خردادماه پرداخت شد و همیشه این پرداخت با تاخیر انجام شده است.

مشمولان طرح رتبه بندی معلمان چه کسانی هستند؟   

مشمولان این آیین‌نامه عبارتند از مشمولین طرح طبقه‌بندی مشاغل معلمان و نیروهای توان‌بخشی مدارس استثنایی که در حال حاضر صرفاً در واحدهای آموزشی و تربیتی اشتغال به خدمت تمام‌وقت دارند.

شرایط شرکت در آزمون رتبه بندی معلمان

آزمون آن شامل دو مرحله است که ۵۰ درصد محتوا مربوط به آزمون اول و ۵۰ درصد محتوا نیز مربوط به آزمون دوم می باشد.

شاغلین ادارات آموزش و پرورش مشمول نظام رتبه بندی معلمان نیستند.

معلمانی که در فاصله بین دو رتبه بنا به دلایلی مثل مرخصی استعلاجی ، زایمان ، غیبت موجه و … فرم ارزشیابی ندارند ، باید مدارک حداقل ۲ دوره ارزشیابی که یکی از آنان منتهی به تاریخ اخذ رتبه جدید است ، ارائه دهند.

شاغلین واحد های آموزشی در صورتی که در آزمون قبلی نمره حد نصاب لازم را کسب کرده اند ولی موفق به تکمیل فرم و اخذ تاییدیه مدیر مدرسه نشده اند ، نیازی نیست که دوباره در آزمون شرکت کنند و فقط باید برای دریافت تاییدیه خود به مدیر مدرسه مراجعه نمایند.

معلمان مشمول نظام رتبه بندی که دارای مشکلات بینایی هستند، باید با مراجعه به اداره کارگزینی محل خدمت ، مطابق دستورالعمل های ارسالی نسبت به دریافت حکم خود اقدام نمایند.

نمره قبولی در آزمون رتبه بندی معلمان

همانطور که قبلا نیز ذکر شد، آزمون  آن در دو مرحله برگزار می گردد و نمره نهایی از مجموع نمرات اکتسابی مرحله اول و دوم تعیین می شود. مثلا اگر معلمی در آزمون مرحله اول نمره ۴۵ و در آزمون مرحله دوم نمره ۳۰ را به دست آورد ، مجموع نمره او ۷۵ می شود.

رتبه ۱ کسب حداقل نمره ۵۰ در آزمون

رتبه ۲ کسب حداقل نمره ۵۵ در آزمون

رتبه ۳ کسب حداقل نمره ۶۵ در آزمون

رتبه ۴ کسب حداقل نمره ۷۰ در آزمون

رتبه ۵ کسب حداقل نمره ۸۰ در آزمون

سوابق کاری و ساعات ضمن خدمت لازم برای طرح رتبه بندی معلمان

افراد مشمول نظام رتبه بندی ، برای شرکت در این طرح باید با توجه به رتبه ای که قصد ارتقا دارند ، از سابقه کاری لازم برخوردار باشند. همچنین گذراندن دوره های ضمن خدمت فرهنگیان نیز برای رتبه بندی کردن معلمان لحاظ می شود.

جزئیات نهایی از رتبه بندی معلمان 1403

منادی گفت: طبق مصوبه دیوان محاسبات، رتبه‌بندی شامل کانون پرورشی فکری کودکان، مدارس استثنایی، پژوهش‌سراها و ۱۵۰۰ نفر از کارکنان سازمان نوسازی مدارس نمی‌شد که با دفاعیات ما، آنها هم مشمول می‌شوند. علاوه بر آن بیش از ۷۰ هزار معلم مهرآفرین نیز رتبه‌بندی می‌شوند.

رئیس کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی درعین حال گفت: در این بین حدود ۲ هزار کارمند مشغول در ادارات آموزش و پرورش داریم که مشمول رتبه‌بندی نمی‌شوند در صورتی که آنها معلم شده و به خدمت‌شان در مدارس ادامه دهند، شامل رتبه‌بندی هم خواهند شد برای آنها هم راهکار داریم تا مشکل حل شود.

وی رتبه‌بندی را یک کار بسیار ارزشمندی خواند و گفت: بعد از ۱۰۰ سال از تاسیس مدارس جدید تحولی در عرصه مدارس رخ نداده بود که رتبه‌بندی یک تحول واقعی بود. با رتبه‌بندی عنصر رقابت وارد آموزش و پرورش شد و علاوه بر آن شأن و منزلت معلمان حفظ شد و کیفیت آموزش هم ارتقاء پیدا می‌کند.

منادی در واکنش به انتقادات برخی از نمایندگان مبنی بر اجرا نشدن درست رتبه‌بندی تصریح کرد: ما می‌خواستیم که با رتبه‌بندی، معلمان ۸۰ درصد حقوق اعضای هیات علمی را بگیرند که قانون اجازه نداد اما با رتبه‌بندی جدید حقوق معلمان از سه تا هفت میلیون تومان افزایش پیدا کرد به طوری که قریب به ۳۰ درصد حقوق هر معلم را رتبه‌بندی تشکیل می‌دهد.

وی اضافه کرد: علاوه بر این‌ رتبه‌بندی را برای معلمان سازمان آموزش و فنی حرفه‌ای کشور در نظر گرفتیم تا آنها نیز مشغول رتبه‌بندی شوند.

منبع : اقتصادآنلاین |

ارسال دیدگاه