حج عمره
خبر فوری برای زائران حج عمره | هزینه حج عمره اعلام شد
در ادامه جزئیات جدید از ثبت نام حج عمره را دنبال کنید.
خبرنگار شایلین بهبودی:
اعزام به حج عمره بالاخره قرار است انجام بگیرد و نزدیک به 6 میلیون زائری که از سال 1390 فیش حج تهیه کردهاند، به این سفر معنوی خواهند رفت اما این سفر با ۲نکته قابل تامل همراه است، قیمت بالای این سفر ۱۰روزه و تعداد کم اعزام روزانه زائران.
سیدعباس حسینی، رئیس سازمان حج و زیارت گفته است که «هزینه اعزامها در این دوره از ۴۳ میلیون و ۲۰۰ هزار تومان تا ۴۶ میلیون تومان است.» هزینهای که برای بسیاری سنگین است و آنها را از رفتن به این سفر فعلا منصرف کرده است.
از سوی دیگر فقط یک هواپیما از سوی ایرانایر به این سفر اختصاص یافته که روزانه حدود ۵۰۰ زائر را در ۲ پرواز به جده ببرد. بهگفته مدیران حج و زیارت، از نیمه مهر هم یک هواپیمای دیگر اضافه میشود تا در مجموع ۱۷۰ هزار نفر تا پایان پاییز به عمره بروند.
شرایط اعزام
نوبت اول: از ۲۸ شهریور تا ۳۰ آذر امسال
نوبت دوم: از یک دیماه تا پایان موسم عمره
تاریخ و مراحل ثبتنام نوبت اول
مرحله اول: هفدهم شهریور: استانهای کردستان و کرمانشاه
مرحله دوم: هجدهم شهریور: استانهای اصفهان، تهران، خراسان رضوی، فارس، قم، البرز، مازندران، خراسان شمالی و خراسان جنوبی
مرحله سوم: سیام شهریور: استانهای گلستان، آذربایجان شرقی، چهارمحال و بختیاری، گیلان، همدان، سمنان، لرستان، ایلام، زنجان، کهگیلویه و بویراحمد، مرکزی، قزوین، اردبیل، آذربایجان غربی
مرحله چهارم: یکم مهر: استانهای یزد، کرمان، سیستان و بلوچستان، بوشهر، هرمزگان و خوزستان
چه کسانی میتوانند برای ثبتنام اقدام کنند؟
دارندگان کارتهای اولویت یک تا ۱۸۰
نحوه ثبت نام و مدارک لازم
مراجعه به سامانه پنجره واحد سازمان حج و زیارت به
نشانی MY.HAJ.IR و تکمیل و بهروزرسانی اطلاعات
تشکیل گروه درصورت همراهی خانواده و بستگان
انتخاب کاروان موردنظر و واریز وجه بهصورت برخط
مراجعه به کارگزار (دفتر خدمات زیارتی) و تحویل مدارک
فرصت انتخاب کاروان و پرداخت وجه منتخب ۴۸ساعت است.
اگر در مدت زمان مقرر مراجعه نشود، ثبتنام انجامشده بهطور سیستمی لغو خواهد شد.
۳ نکته قابل توجه
۱. هزینههای سفر زیارتی عمره مفرده شامل بلیت هواپیما، اجاره هتلهای محل اقامت، تغذیه و تدارکات، حملونقل، صدور روادید، بیمه، هزینه دفتر زیارتی، برگزاری جلسات آموزشی و سایر هزینههای اجرای عملیات است.
۲. همه دفاتر و کارگزاران زیارتی سراسر کشور آمادگی دارند تا درصورت تمایل و مراجعه متقاضیان، با دریافت حقالزحمه تعیینشده، نسبت به تکمیل اطلاعات متقاضی، تشکیل گروه و ثبتنام (رزرو اولیه) برای افراد واجد شرایط اقدام کنند.
۳.تمامی دارندگان کارتهای ودیعهگذاری عمره؛ درصورت فراموشی اولویت تشرف، میتوانند با مراجعه به سامانه پنجره واحد حج و زیارت و یا از طریق کد دستوری #۶۴۵۱۱* ۴* با استفاده از تلفن همراه از اولویت کارتهای ودیعهگذاری عمره خود(اولویتهای ۶۰۰گانه) مطلع شوند.
جزئیات جدید از ثبت نام حج عمره
جدولی برای اعزامهای عمره تنظیم شده است، که به محض انجام هماهنگی لازم با طرف سعودی و شرکت هواپیمایی ایران، پس از ماه محرم، زمان حج عمره اعلام و ثبتنام آن شروع میشود.
معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت گفت: به محض انجام هماهنگی لازم با طرف سعودی و شرکت هواپیمایی ایران، پس از ماه محرم، زمان عمره اعلام و ثبتنام آن شروع میشود.
غلام رضا رضایی درباره برنامه ایران برای عمره که پیش تر گفته بود پس از حج آن را ادامه خواهد داد، اظهار کرد: در حال پیگیری هستیم. ضرورت دارد مقدمات کار با عربستان مهیا شود، از طرفی، تیمهای اجرایی درحال هماهنگی با شرکتهای سعودی هستند.
او اضافه کرد: جدولی برای اعزامهای عمره تنظیم شده است، که به محض انجام هماهنگی لازم با طرف سعودی و شرکت هواپیمایی ایران، پس از ماه محرم، زمان عمره اعلام و ثبتنام آن شروع میشود.
معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت درباره اینکه آیا جزئیات بیشتری از عمره و همچنین تعداد زائران اعزامی مشخص شده است، گفت: تعداد هنوز قطعی نشده است، ولی ما علاقه داریم تعداد بیشتری از متقاضایان را برای عمره اعزام کنیم.
و در پاسخ به برخی اظهارات مبنی بر اعزام روزانه ۵۰ هزار نفر در هشت ماه به عمره، تاکید کرد: تعیین تعداد عمرهگزاران به موافقت عربستان و انتقال حوالههای بانکی و تامین اعتبار مورد نیاز بستگی دارد، که اگر با پروازهای مد نظر ایران موافقت شود، سعی میشود تعداد بیشتری از زائران اعزام شوند.
رضایی درباره تعداد روزهای سفر عمره گفت: درباره تعداد روزهای عمره، برنامههایی در دستور کار است. ما روی این موضوع که عمره، ۱۰ یا ۱۲ روزه باشد، باید هماهنگی های لازم را انجام دهیم و به محض نهایی شدن، اطلاع رسانی خواهیم کرد.
ایران که عمره را از سال ۱۳۹۴ به بعد تعلیق کرده بود، با ازسرگیری روابط دیپلماتیک با عربستان و در تواقفی، قصد کرد عمره را در دیماه سال ۱۴۰۲ ازسر بگیرد، اما به دلیل مشکلات فنی که در بخش پرواز پیش آمد و مجوزهایی که عربستان برای پروازهای ایران صادر نکرد، اعزام ایرانیها به عمره تا اردیبهشتماه ۱۴۰۳ به تعویق افتاد و به این ترتیب ایران پس از ۹ سال وقفه، از سوم اردیبهشتماه ۱۴۰۳ اعزام کاروانهای عمره را از سرگرفت که تا بامداد ۲۴ اردیبهشتماه ادامه داشت. در این بازه حدودا ۲۰ روزه، نزدیک به پنج هزار نفر از ایران برای شرکت در عمره، به عربستان اعزام شدند. طول مدت سفر این زائران ۱۰ روزه بود که پنج روز در مدینه و پنج روز در مکه اقامت داشتند.
سازمان حج و زیارت شمار درنوبتماندگان عمره را حدود شش میلیون نفر اعلام کرده است، که برای سال ۱۴۰۲ حدود ۷۰ هزار نفر ثبتنام کرده بودند که با تاخیر در صدور مجوز پروازهای عمره، پول این افراد بازگردانده شد و کمتر از پنج هزار نفرشان موفق به انجام این سفر شدند.
ارسال دیدگاه