رئیسی
رئیسی: آموزش و پرورش نه مسئله با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است
سیدابراهیم رئیسی گفت: آموزش و پرورش ناظر بر عموم رفع دغدغههایی است که امروز دغدغهمندان، آسیبشناسان، جامعهشناسان و خانوادهها دارند، لذا مسئله آموزش و پرورش نه مسئلهای با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است.
خبرنگار شایلین بهبودی:
سیدابراهیم رئیسی گفت: آموزش و پرورش ناظر بر عموم رفع دغدغههایی است که امروز دغدغهمندان، آسیبشناسان، جامعهشناسان و خانوادهها دارند، لذا مسئله آموزش و پرورش نه مسئلهای با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است.
سید ابراهیم رئیسی صبح امروز دوشنبه در آستانه روز معلم، در دیدار جمع زیادی از فرهنگیان و در آیین تجلیل از معلمان نمونه کشوری، ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع فرهنگیان، معلمان و آیندهسازان کشور، صمیمانه از تلاش همه مربیان و معلمان قدردانی کرد و روز معلم را به همه معلمان و دستاندرکاران آموزش و پرورش تبریک گفت.
رئیس جمهور نهاد تعلیم و تربیت را موضوعی بسیار با اهمیت توصیف کرد که باید همواره مورد توجه دولتمردان، معلمان، مربیان و خانوادههای گرامی باشد و گفت: موضوع تعلیم و تربیت اساس ساختن کشور، صیانت از جامعه، رشد فرهنگی، اقتصادی و اجتماعی، آسیبشناسی و آسیبزدایی از جامعه و اساس برای ارتقای نسلها است.
رئیسی با بیان اینکه تعلیم و تربیت ناظر به رفع همه آسیبهایی است که امروز جامعه را رنج میدهد، افزود: آموزش و پرورش ناظر بر رفع دغدغههایی است که امروز دغدغهمندان، آسیبشناسان، جامعهشناسان و خانوادهها دارند، لذا مسئله آموزش و پرورش نه مسئلهای با اولویت، بلکه مسئله اول کشور است و هدف انقلاب اسلامی به عنوان یک انقلاب فرهنگی برای ارتقا و اعتلای فرهنگ، ساخت انسانها، ساخت جامعه قرآنی و نمونه با کمک و محوریت آموزش و پرورش، معلم و مدرسه ممکن است.
رئیس جمهور در ادامه ضمن ارج نهادن به همه تلاشهای صورت گرفته از سوی وزرا، معاونین، مدیران کل، مربیان و معلمان از بدو پیروزی انقلاب اسلامی در جهت ارتقای نهاد مدرسه، افزود: امروز ضرورت بازنگری نسبت به اقدامات صورت گرفته با هدف کم کردن فاصله وضع موجود با وضع مطلوب امری ضروری است و در این زمینه سند تحول آموزش و پرورش میتواند در راستای اقدامات هماهنگ و منسجم میان مدرسه، خانواده و متولیان اجرای این سند، بسیار مؤثر باشد.
رئیسی با تأکید بر اهمیت تقویت نرمافزاری و سختافزاری نهاد مدرسه برای اجرای این سند، افزود: همه ما باید ضرورت نیاز به تحول را درک کنیم و بر هر اقدامی که ما را به این فرآیند نزدیکتر میسازد، تأکید و توجه ویژه داشته باشیم.
رئیس جمهور با اشاره به اهمیت موضوع اجرای عدالت و اقامه قسط در جامعه، تصریح کرد: انسان عدالتطلب، متعهد، مسئولیتپذیر، حقخواه و دغدغهمند در نهاد مدرسه تربیت میشود و اساساً مدرسه حلّال بسیاری از مسایل و مشکلات جامعه ما است.
رئیسی همچنین با تأکید بر اهمیت جایگاه معلمان در انسانسازی، جامعهسازی، ارتقای اخلاق و مبانی علمی و اندیشهای در جامعه، افزود: اینکه امام خمینی(ره) فرمود «معلمی شغل انبیاست» سخنی قرآنی و دینی است، چرا که اولین معلم بشریت ذات اقدس الهی و پس از آن انبیاء و اولیای الهی بودهاند.
رئیس جمهور در ادامه رواج قانونمداری، انضباط اجتماعی و اقتصادی، فرهنگ فقرزدایی، تبعیضستیزی و صدق و راستی را در گرو تعلیم و تربیت در مدارس، دانست و گفت: اگر این مفاهیم به عنوان یک ارزش به دانشآموزان آموخته شود و احساس، اخلاق و عمل افراد در چارچوب مبانی تربیتی باشد، بسیاری از مشکلات و آسیبهای اجتماعی از جامعه زوده خواهد شد.
رئیسی تعلیم و تربیت را تنها راه صیانت جامعه از سلطهگری و تهاجم فرهنگی در دنیای ارتباطات و اطلاعات امروز عنوان کرد و افزود: محدودیتسازی و ممنوعیتسازی به هیچ وجه امکانپذیر نیست و تنها راه استفاده از این ابزار در مسیر تعلیم و تربیت و ارتقای فرهنگ و علم و دانش در کشور است.
رئیس جمهور در بخش دیگری از سخنان خود به رسوایی مدعیان اخلاق، حقوق انسان و آزادی بیان در وقایع غزه اشاره کرد و گفت: امروز به برکت خون مطهر شهدای مظلوم غزه پردهها کنار رفته، نقاب از چهره نقاب مدعیان افتاده و تابلوی گویای غزه حقیقت تمدن غربی را برای همه روشن کرده است و ملتهای آزاده دنیا به صدق کلام امام خمینی(ره) و رهبر معظم انقلاب اسلامی درباره پوچ بودن ادعاهای غرب باور پیدا کردهاند.
رئیسی در ادامه با اشاره به اهمیت ارتباط میان معلم و دانشآموز، باز کردن گرههای ذهنی دانشآموزان را وظیفه همه معلمان و مربیان عنوان کرد و اظهار داشت: اگر امروز گرههای ذهنی دانشآموزان باز نشود تبدیل به مسئله و انزوای روحی نوجوانان و جوانان ما خواهد شد، لذا همه شما معلمان و مربیان وظیفه دارید با بهرهگیری از ارتباط بسیار خوب میان معلم و متعلم نسبت به گرهگشایی از شبهات آنان اقدام کنید.
رئیس جمهور با تأکید بر نگاه ویژه دولت به موضوع عدالت آموزشی با بیان اینکه از ابتدای آغاز کار دولت مردمی اساس تقسیم بودجه بر محور عدالت و بر مبنای آمایش سرزمینی بوده است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی ایران پرچمدار اجرای عدالت بوده، انتظار مردم تصویب قوانین عادلانه، قضاوت و داوری عادلانه و اجرای عدالت است که باید در تمامی شئونات و سطوح این نظام اجرا شود.
این خبر تکمیل می شود.
ارسال دیدگاه