زمین رایگان | ثبت نام زمین رایگان

فوری فوری؛ اهدای زمین رایگان دولتی به مردم آغاز شد | شروع ثبت نام در سامانه به آدرس www.tem.mrud.ir + شرایط

در ادامه جزئیات جدید از دریافت زمین رایگان دولتی را بخوانید.

فوری فوری؛ اهدای زمین رایگان دولتی به مردم آغاز شد | شروع ثبت نام در سامانه به آدرس www.tem.mrud.ir + شرایط
| کد مطلب: ۵۵۰۱
لینک کوتاه کپی شد

خبرنگار شایلین بهبودی:

دبیر ستاد ملی جمعیت از اهدای ۸۰ هزار قطعه زمین رایگان برای خانواده‌های دارای سه فرزند بیشتر در دولت سیزهم خبر داد و گفت: دولت اراده کامل برای اجرای تمامی مشوق‌های جوانی جمعیت دارد.

شکیبا محبی‌تبار روز سه‌شنبه در نشست رسانه‌ای دومین رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت با بیان اینکه رویداد جایزه ملی جوانی جمعیت شنبه هفته آینده - ۲۹ اردیبهشت - برگزار می شود، افزود: رویداد جوانی جمعیت موضوعی مردمی است و باید مردم حفظ گنجینه خانواده، جوانی جمعیت و فرزندآوری را یک تکلیف بدانند.

وی اظهار داشت: رویداد جایزه ملی جمعیت همزمان با هفته جمعیت با هفت سر فصل در هفت روز برگزار خواهد شد که موضوع خانواده و جوانی جمعیت محور اصلی تمامی سرفصل ها و عناوین است.

دبیر ستاد ملی جمعیت بیان دستاوردهای اجرایی دولت سیزدهم را یکی از اهداف برگزاری رویداد هفته ملی جمعیت دانست و افزود: این خواست مردم بود که در ارتباط با ستاد، خواستار بیان و گزارش دستاوردهای دولت سیزدهم شدند.

محبی‌تبار ادامه داد: یکی از مهم ترین دستاوردهای دولت سیزدهم اهدای بالغ بر ۸۰ هزار قطعه زمین به خانواده دارای سه فرزند بیشتر است که آخرین آن در سفر استانی رییس جمهور به استان قم تحقق یافت.

به گفته او، بیمه مادران روستایی برای مادران دارای سه فرزند و بیشتر از دیگر دستاوردهای دولت سیزدهم است که هفته گذشته اجرایی شد.

دبیر ستاد ملی جمعیت اجرای ماده ۵ قانون تخفیفات ساخت مسکن برای خانواده دارای سه فرزند و بیشتر را مورد اشاره قرار داد و افزود: تخفیفات ۵۰ درصدی در ساخت مسکن و انشعابات از مشوق های این ماده قانونی است که توسط وزارت نیرو عملیاتی شد.

محبی تبار ادامه داد: توسعه و تجهیزات خوابگاه دانشجویان متاهل از دیگر مواردی بود که در قانون جوانی جمعیت بیان شده و در این راستا تا به امروز هزار و ۱۰۲ خوابگاه ساخته و تحویل شده است.

دبیر ستاد ملی جمعیت با اشاره به ایجاد فضای مسموم درباره اجرای قانون جوانی جمعیت از سوی برخی افراد اظهار داشت: متاسفانه قشری در کشور در حال ترویج تفکری مسموم در زمینه مشوق های  در نظر گرفته شده برای فرزندآوری و ازدواج است که ما هیچگاه وارد این بازی ها برای تخریب شأن خانواده نمی‌شویم. 

محبی تبار تاکید کرد: عناوینی چون «پول‌پاشی و پول به زباله ریختن» تنها برای مسموم کردن فکر مردم به خصوص نسل جوان است، در حالی که تمامی مشوق ها هدیه دولت و تکلیف حاکمیت برای حمایت از کیان خانواده است. 

وی مساله مشوق‌های فرزندآوری را موضوعی عادی در تمامی کشورهای به خصوص کشورهای توسعه یافته دانست و افزود: این افکار مسموم توسط قشر خاصی هدایت می‌شود.

دبیر ستاد ملی جمعیت یکی از موضوعات مورد پیگیری ستاد را مردمی سازی و فرهنگ سازی در حوزه جلوگیری از سقط جنین عنوان کرد و افزود: خوشبختانه اکنون ۱۶ هزار گروه در سراسر کشور در این حوزه فعال هستند.

محبی تبار جلوگیری از سقط جنین را نیازمند آگاهی سازی و فرهنگ سازی و آسیب شناسی سبک زندگی دانست و تاکید کرد: امروز مساله جلوگیری از سقط جنین به اندازه تشویق فرزندآوری و ازدواج مهم و محوری است.

به گفته او، سقط جنین چالشی است که بیش از هر چیزی نیازمند آگاهی سازی و کار فرهنگی دارد.

دبیر ستاد ملی جمعیت با بیان اینکه توزیع مراکز تخصصی و فوق تخصصی درمان ناباروری در کشور به شکل خوبی انجام شده است، از فعالیت ۱۴۵ مرکز همسان گزینی در کل کشور خبر داد.

محبی تبار ادامه داد: تسهیلات دانشجویی جامعه پزشکی، توسط وزارت بهداشت به صورت کامل درحال اجراست و مادران می توانند از مرخصی و سنوات برخوردار شوند.

وی در ادامه به فعالیت ۵۰ هزار بهورز و مراقب سلامت اشاره کرد که ۱۲۰ میلیارد تومان کارانه پلکانی به ازای تولد فرزند اول به بعد به آنها پرداخت شده است.

وی به این نکته اشاره کرد که پارسال اجازه استخدام هزار و 576 ماما در سراسر کشور داده شد که می توانند در ترویج فرزندآوری در بین زوج‌های جوان و بخصوص زایمان طبیعی موثر باشند، 

محبی تبار درباره وام تسهیلات ودیعه مسکن نیز اظهار داشت: سال گذشته این نوع تسهیلات به 2 هزار و 872 نفر پرداخت شد.

دبیر ستاد ملی جمعیت ازدواج و فرزندآوری را اولویت این ستاد در سال جاری ذکر کرد و افزود: ما در زمینه تولد فرزند سوم و چهارم تسهیلات بسیار خوبی را ارائه کردیم و همین باعث شد که موالید دوم و سوم رشد پیدا کند.

محمدجواد محمودی دبیر علمی رویداد ملی جوانی جمعیت نیز در این نشست خبری نرخ طبیعی رشد جمعیت کشور را ۷ دهم درصد عنوان کرد و افزود: این آمار زنان ۱۵ تا ۴۹ سال را در بر می گیرد و نشان می دهد که اکنون نرخ باروری در کشور ثابت مانده است.

وی نرخ باروری را ۱/۶ عنوان کرد و افزود: در سال گذشته یک میلیون و ۵۷ هزار نوزاد در کشور متولد شدند که نسبت به سال ۱۴۰۱ کاهش ۱۲ هزار نفری داشته است.

نرخ باروری کل یا نرخ فرزندآوری، میانگین تعداد فرزندانی است که به ازای هر زن ۱۵ تا ۴۹ سال متولد شده‌است .

رئیس موسسه تحقیقات جمعیت تاکید کرد: در صورت عدم رشد نرخ جایگزینی در سالهای آینده باید انتظار کاهش نرخ باروری و فرزندآوری باشیم.

پای صندوق توسعه ملی به خانه سازی باز شد؟/ کمک چند میلیارد دلاری به جای اوراق نفتی+ جزئیات

محمودی البته از افزایش فرزند سوم و چهارم در سه سال اخیر اشاره کرد و افزود: این آمار نشان می‌دهد که مشوق‌های قانونی برای فرزند سوم و چهار توانسته اثرگذار باشد.

دبیر علمی جایزه ملی جوانی جمعیت مهم ترین دغدغه را تولد فرزند اول و دوم دانست و گفت: در این حوزه شاهد روند کاهشی هستیم.

وی ارزیابی موفقیت قانون جوانی جمعیت را نیازمند وقت زمان بیش از سه سال از اجرای آن دانست و گفت: اکنون ما در ۱۵ استان با افزایش نرخ باروری مواجه هستیم. 

محمودی به کاهش نرخ باروری در ۱۳ استان اشاره کرد و گفت: از لحاظ میدانی مشوق‌های قانونی توانسته اثرگذار باشد اما باید دامنه مشوق‌ها گسترده تر و گروه فرزند نخست و دوم را نیز شامل شود.

 

 

زمین رایگانسازمان منابع طبیعی در قالب طرح نهضت ملی مسکن همکاری خوبی داشته‌اند.واگذاری زمین در کشور علاوه بر نهضت ملی مسکن در طرح جوانی جمعیت نیز اجرا می‌شود. به گفته مدیرعامل سازمان ملی زمین و مسکن، ارزش زمین‌های واگذار شده به مردم در قالب جوانی جمعیت ۷۰ هزار میلیارد تومان است و از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون در قالب طرح نهضت ملی مسکن به ۷۰ هزار متقاضی اختصاص یافته است.

واگذاری زمین رایگان در قالب نهضت ملی مسکن

نوسازی بافت فرسوده نیز بخشی از برنامه نهضت ملی مسکن است که در این برنامه، مسکن به‌صورت خودمالکی ساخته می‌شود. در این برنامه صاحبان مسکن فرسوده با دریافت تسهیلات نهضت ملی مسکن می‌توانند واحد خود را نوسازی و واحدهای جدید بسازند. طرح کلید به کلید نیز بخشی از این برنامه است که بر اساس آن کسانی که تمایل دارند می‌توانند با واگذاری واحد فرسوده خود، یک واحد نوساز دریافت کنند.

تاکنون یک میلیون و ۴۰۰ هزار واحد مسکن ناپایدار در بافت‌های فرسوده کشور شناسایی شده است.

در خصوص پیشرفت نوسازی در قالب نهضت ملی مسکن، محمد آیینی معاون وزیر راه و شهرسازی گفت: تا امروز در دولت سیزدهم تعداد پروانه‌هایی که برای بافت‌های فرسوده صادر شده بیش از ۲۲۶ هزار فقره بوده که تا پایان سال به ۲۴۰ هزار واحد خواهد رسید. همچنین تاکنون ۸۰ هزار واحد از آنها به بهره‌برداری رسیده و ۵۷ هزار واحد نیز به مردم واگذار شده است.

آیینی خاطرنشان‌ کرد: ۱۵ درصد از برنامه نهضت ملی مسکن در بافت‌های فرسوده دیده شده است که درصد تحقق این بخش به بالای ۶۰ درصد رسیده و یکی از بخش‌های پیشران نهضت ملی مسکن محسوب می‌شود.

وی با اشاره به ارائه مشوق به مالکان بافت‌های فرسوده گفت: شورای عالی معماری و شهرسازی اجازه داد که ساختمان‌ها دارای درب اضافی، پارکینگ مزاحم و پارکینگ روباز باشند و در جاهایی که این امکان میسر نیست، مقرر شد در جای دیگر برایشان جبران شود. مدیرعامل شرکت بازآفرینی شهری ایران اضافه‌ کرد: همچنین مقرر شد تراس و بالکن در بافت‌های فرسوده به‌عنوان تراکم محسوب نشود که همین نکته ساده بسیاری از موانع و مشکلات را برطرف کرد.

وی ادامه‌ داد: مهمتر از همه این‌ها، با شرایط خاصی اجازه داده می‌شود که طبقه‌ای اضافی در ساختمان ساخته شود تا کار اقتصادی شود، همچنین در برخی ساختمان‌ها با احتساب معبر و غیره، ساخت ۲ طبقه اضافه اجازه داده می‌شود.

وی اظهار داشت: قانونگذار اجازه داد در جاهایی که دولت زمین یا واحد مسکونی داشته باشد، آن زمین یا مسکن با ۴۰ درصد تخفیف در اختیار مردم قرار بگیرد.

معاون وزیر راه و شهرسازی بیان‌ داشت: در کشور حدود ۷۰۰ شهر دارای بافت فرسوده مصوب هستند و تا امروز نزدیک به ۳۵۰ شهر این مصوبه را اجرایی کرده‌اند. با این حال، هر کجا بسته ۱۹‌بندی یاد شده اجرایی شده است، شاهد جهش در موضوع نوسازی هستیم.

دولت در اقدامی جذاب به اهدای زمین رایگان به برخی از خانوارها کرده است. دریافت زمین رایگان دارای شرایط خاص می باشد. برای اطلاع از شرایط دریافت زمین رایگان تا انتهای خبر با ما همراه باشید.

ثبت نام مسکن ملی در بازه های زمانی معین و از طریق سامانه www.tem.mrud.ir قابل انجام است.

متقاضیان شرکت در این طرح باید شرایط ثبت نام را داشته باشند و مدارک هویتی خود و افراد تحت تکفل خود را در این سامانه در زمان مقرر ثبت کنند. به این منظور متقاضیان با ورود به سامانه طرح اقدام ملی مسکن می توانند درخواست خود را ثبت کنند.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: از ۱۴هزار متقاضی جامعه ایثارگری فارس برای دریافت زمین در طرح نهضت ملی مسکن تا کنون تنها به سه هزار و ۷۰۰ نفر واگذار شده و این طولانی شدن زمان شایسته خدمت به جامعه ایثارگری استان نیست.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس گفت: از ۱۴هزار متقاضی جامعه ایثارگری فارس برای دریافت زمین در طرح نهضت ملی مسکن تا کنون تنها به سه هزار و ۷۰۰ نفر واگذار شده و این طولانی شدن زمان شایسته خدمت به جامعه ایثارگری استان نیست.

سردار ابراهیم بیانی یکشنبه در نشست با مدیران رسانه‌های فارس، بیان کرد: طی ۲ سال گدشته ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر از جامعه ایثارگری فارس متقاضی دریافت مسکن شدند که باید به این آمار افرادی که با داشتن شرایط لازم اما تا کنون مراجعه نکرده‌اند را هم افزود.

وی ادامه داد: با بررسی فرم ج این متقاضیان،۱۴ هزار نفر که دارای فرم ج سبز بودند به اداره کل راه و شهرسازی لارستان و استان فارس معرفی شدند و مقرر شد تا پایان ۱۴۰۲ ، با واگذاری زمین این آمار را به صفر برسد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس افزود: از ۱۴ هزار نفر متقاضی دارای شرایط، ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر به راه و شهرسازی استان و بقیه را به اداره‌کل لارستان معرفی شدند، اما تا کنون در مجموع تنها زمین به سه هزار و ۷۰۰ نفر واگذار شده که از این شمار نیز بخشی از آن ابهام دارد.

بیانی اضافه کرد: تاکنون از سوی اداره‌کل راه‌وشهرسازی استان فارس به سه هزار و ۵۷۵ نفر و از سوی اداره کل راه و شهرسازی لارستان به ۱۲۸ نفر واگذاری قطعی زمین انجام شده است.

وی گفت: از مجموع ۲ هزار و ۱۷۹ زمین واگذار شده به متقاضیان جامعه ایثارگری شیراز، ۷۷۰تنها به نفر در میانرود واگذاری قطعی زمین انجام شده و برای بقیه متقاضیان در کمیل آباد تعیین شده که هنوز موقعیت دقیق و حدود اربعه آن نیز مشخص نیست.

بیانی اظهار کرد: انتظار است پس از مشخص کردن موقعیت زمین و حدود اربعه آن، در زمره واگذاری قطعی به شمار آید.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران اذعان کرد: از سه هزار و ۵۷۵ قطعه زمین واگذار شده از سوی اداره کل راه و شهرسازی فارس، تا کنون به یکهزار و ۱۳۸ نفر به صورت انفرادی زمین دریافت کرده اند و به صورت تجمیعی واگذار شده که هنوز با ابهاماتی مواجه است.

سردار ابراهیم بیانی یکشنبه در نشست با مدیران رسانه‌های فارس، بیان کرد: طی ۲ سال گدشته ۱۸ هزار و ۵۰۰ نفر از جامعه ایثارگری فارس متقاضی دریافت مسکن شدند که باید به این آمار افرادی که با داشتن شرایط لازم اما تا کنون مراجعه نکرده‌اند را هم افزود.

با بررسی فرم ج این متقاضیان،۱۴ هزار نفر که دارای فرم ج سبز بودند به اداره کل راه و شهرسازی لارستان و استان فارس معرفی شدند و مقرر شد تا پایان ۱۴۰۲ ، با واگذاری زمین رایگان این آمار را به صفر برسد.

مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران فارس افزود: از ۱۴ هزار نفر متقاضی دارای شرایط، ۱۳ هزار و ۵۰۰ نفر به راه و شهرسازی استان و بقیه را به اداره‌کل لارستان معرفی شدند، اما تا کنون در مجموع تنها زمین به سه هزار و ۷۰۰ نفر واگذار شده که از این شمار نیز بخشی از آن ابهام دارد.​

بیانی اضافه کرد: تاکنون از سوی اداره‌کل راه‌وشهرسازی استان فارس به سه هزار و ۵۷۵ نفر و از سوی اداره کل راه و شهرسازی لارستان به ۱۲۸ نفر واگذاری قطعی زمین انجام شده است.

وی گفت: از مجموع ۲ هزار و ۱۷۹ زمین واگذار شده به متقاضیان جامعه ایثارگری شیراز، ۷۷۰تنها به نفر در میانرود واگذاری قطعی زمین انجام شده و برای بقیه متقاضیان در کمیل آباد تعیین شده که هنوز موقعیت دقیق و حدود اربعه آن نیز مشخص نیست.​

بیانی اظهار کرد: انتظار است پس از مشخص کردن موقعیت زمین و حدود اربعه آن، در زمره واگذاری قطعی به شمار آید.

منبع : اقتصاد 100 |

ارسال دیدگاه

پربازدیدترین