رتبه بندی معلمان | اجرای رتبه بندی معلمان
خبر مهم دولت برای فرهنگیان | اجرای رتبه بندی معلمان با شرایط جدید استارت خورد
در ادامه جزئیات جدید از اجرای رتبه بندی معلمان را بخوانید.
خبرنگار شایلین بهبودی:
وزارت آموزش و پرورش درباره طرح جدید رتبه بندی معلمان توضیحاتی ارائه داد.
وزارت آموزش و پرورش برای آن دسته از فرهنگیانی که تا پیش از این فاقد رتبه شده بودند؛ اطلاعیهای صادر کرد.
در این اطلاعیه آمده است: پیرو اطلاعیه شماره ۷۰۰/۴۲۸۶۹، ۱۲ خرداد ۱۴۰۳و با استناد ماده ۵ آئین نامه اجرایی قانون نظام رتبه بندی معلمان، مشمولانی که پس از ارزیابی نخست، حداقل امتیاز لازم برای احراز رتبه آموزشیار معلم (عدم احراز رتبه) را کسب نکردهاند از تاریخ اولین تأیید هیأت ممیزه پس از مدت حداقل یکسال و در شرط شاغل بودن میتوانند با کسب امتیاز لازم و ارزیابی مجدد در یکی از رتبهها قرار گیرند.
سامانه از مورخ ۲۰ خرداد ۱۴۰۳ برای مشمولین (فاقدین رتبه) باز و امکان بارگذاری مدارک فراهم میشود.
خواهشمند است موارد ذیل به صورت دقیق به اطلاع افراد رسانده شود
۱. تمامی اطلاعیهها به صورت مکتوب و رسمی به مناطق، نواحی و مدارس ارسال گردد و به اطلاع تمامی ذینفعان رسانده شود.
۲. افراد میتوانند از طریق پنجره my.medu.ir نسبت به ورود به سامانه اقدام و پس از ورود با مطالعه دقیق راهنمای بارگذاری مستندات و شرایط و ضوابط نسبت به بارگذاری مدارک اقدام کنند. (تاکید میگردد افراد شخصاً وارد سامانه شده و شرایط و ضوابط را به دقت مطالعه نمایند از ارجاع بارگذاری مدارک به غیر از خودشان اجتناب نمایند. وزارت آموزش و پرورش هیچ گونه مسئولیتی را پذیرا نخواهد بود.)
۳. مدارک و مستنداتی که در بازه زمانی قبل از ۱ خرداد ۱۴۰۳ و بعد از اولین حکم استخدام باشد معتبر هستند و مورد ارزیابی قرار میگیرند.
۴. فرصت بارگذاری مدارک تا ۲۰ تیر ۱۴۰۳ میباشد و فرصت مذکور به هیچ وجه قابل تمدید نخواهد بود.
۵. با عنایت به اینکه تمامی مدارک و مستندات به طور کامل بررسی میگردد در بارگذاری مدارک فایل راهنمای بارگذاری مستندات را که در سامانه تعبیه شده است به دقت مطالعه و نسبت به بارگذاری مدارک اقدام کنند.
۶. با عنایت به اینکه ملاک یکسال از مورخ ۱ خرداد ۱۴۰۳ (از تاریخ اولین تأیید هیأت ممیزه) به قبل میباشد. (افرادی که تا تاریخ ۱ خرداد ۱۴۰۲ به قبل عدم احراز شدهاند) فعلاً امکان بارگذاری مدارک را دارند افرادی که بعد از این تاریخ عدم احراز شدهاند در مرحله بعد سامانه باز میگردد.
۷. قرار گرفتن در چرخه ارزیابی پرونده از مورخ ۲۰ تیر ۱۴۰۳و پس از پایان مهلت یکماه آغاز میشود.
۸. امور اداری مناطق و نواحی از مورخ ۲۰ تیر ماه ۱۴۰۳ نسبت به بررسی ۵ مؤلفه (ضمن خدمت، ارزشیابی، مدرک تحصیلی، امتیاز تربیت معلم، سنوات تجربی) به دقت اقدام کنند.
۹. به مدیران مدارس اطلاع رسانی شود تا بررسی مستندات و تاییدات مطابق قانون و مقررات انجام پذیرد. مسئولیت حسن انجام کار و اطلاع رسانی دقیق و جامع برعهده رئیس هیأت ممیزه استان است.
سخنگوی وزارت آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه پرونده اعتراضات رتبهبندی معلمان بسته شده است گفت: به اعتراضات پاسخ و همه آنها بررسی شده؛ اعتراضات برخی فرهنگیان با تاخیر واصل شده بود و ۲۰۰۰ تا ۳۰۰۰ هزار فرهنگی در این رابطه باقی مانده بودند که پرونده آنها نیز بررسی و درصورت پذیرفته شدن اعتراضات، احکامشان اسفندماه صادر میشود لذا میتوان گفت پرونده اعتراضات رتبهبندی بسته شده است.
علی فرهادی درخصوص رتبه بندی نومعلمان نیز افزود: برای نومعلمان نیز سامانه رتبه بندی از روز شنبه هفته گذشته باز شده و معلمان جدید الاستخدامی که از دانشگاه فرهنگیان فارغ التحصیل شدهاند میتوانند مدارک خود را در سامانه بارگذاری کنند و مطابق قانون رتبهبندی احکام آنها صادر میشود.
واریز معوقات رتبه بندی معلمان
وی آمار اعتراضات را به نسبت جمعیت معلمان زیاد عنوان کرد و ادامه داد: اعتراضات قابل قبول کمتر از ۲۵ درصد بود.
معاون برنامهریزی و توسعه منابع وزارت آموزش و پرورش در خصوص شرایط رتبهبندی دانشجو معلمان عنوان کرد: دانشجو معلمانی که تحصیل آنها پایان یافته باشد، مدارکشان تکمیل و توسط دانشگاه تایید شده باشد، در صورت بارگذاری مدرک، مشمول رتبه بندی میشوند.
فرهادی در خصوص میزان دریافتی دانشجومعلمان گفت: این افراد بدلیل آنکه تازه فارغ التحصیل شدهاند در واقع آموزشیار معلم (مربی آموزشیار معلم) میشوند و شرایط حقوق آنها نسبت به رتبهای که میگیرند و با توجه به منطقه خدمت، سختی آب و هوا و متاهل بودن پرداخت میشود.
وی در پایان علت اصلاح رتبهبندی را به روزآوری آییننامه رتبه بندی مطابق با قانون اعلام کرد و افزود: اصلاحات باید در کارگروه تخصصی بررسی شود و طبق زمان بندی در برنامه هفتم مکلف به اعلام نتیجه آن هستیم.
رئیس سازمان مدارس و مراکز غیردولتی و توسعه مشارکتهای مردمی، از رتبه بندی یک تا پنج مدارس غیردولتی خبر داد و اعلام کرد که این رتبهبندی در تعیین «شهریه» مدارس غیردولتی اثرگذار است.
احمد محمودزاده درباره خبری که اخیرا رئیس کمیسون آموزش مجلس مبنی بر احتمال رتبه بندی معلمان مدارس غیردولتی اعلام کرده بود، اظهار کرد: من این موضوع را نه تایید و نه تکذیب میکنم و باید جزئیات آن را از کمیسیون آموزش بپرسید اما طبق آنچه که من به عنوان رئیس سازمان مدارس غیردولتی اطلاع دارم، چنین چیزی در آموزش و پرورش مطرح نیست.
رئیس کمیسیون تلفیق لایحه بودجه سال ۱۴۰۳ گفت: براساس توافق این کمیسیون و دولت، فوق العاده خاص به همه گروه های شغلی که تاکنون فوق العاده خاص دریافت نکردند، پرداخت خواهد شد.
حمیدرضا حاج بابایی با اشاره به جزئیات جلسه کمیسیون تلفیق، گفت:براساس توافقی کمیسیون تلفیق و دولت، فوق العاده خاص به همه گروه های شغلی که تاکنون فوق العاده خاص دریافت نکردند، پرداخت خواهد شد.
نماینده مردم «همدان و فامنین» در مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: کارمندان وزارت ورزش، معلمان، کارمندان وزارت رفاه و همه گروه های شغلی که تاکنون فوق العاده خاص دریافت نکرده اند، مشمول این فوق العاده خاص حقوقی خواهند شد.
وی تاکید کرد:البته به زودی بر روی کم و کیف برقراری فوق العاده خاص و نحوه اجرا برای گروه های شغلی، با دولت به توافقی خواهیم رسید امیدواریم به زودی به یک جمع بندی در این بخش دست پیدا کنیم.
وی با بیان اینکه به جای رتبهبندی معلمان مدارس غیردولتی بحث صلاحیت حرفهای این معلمان را دنبال میکنیم، تاکید کرد: برای ارتقای توانمندیهای معلمان مدارس غیردولتی بحث صلاحیت حرفهای را این معلمان را دنبال میکنیم. بخشی از این صلاحیت حرفهای به ارتقای توانمندی معلمان و دانش افزایی آنها بر میگردد. در این راستا ۳۶۰ ساعت دوره طراحی کردیم که تا کنون ۶۰ ساعت آن برگزار شده است. بخش دیگر این موضوع را نیز در خصوص ارتقای دستمزد، بیمه و حقوق و مزایا معلمان مدارس غیردولتی پیگیری میکنیم. به محض تایید این امر در مجلس، آن را عملیاتی میکنیم.
معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه رتبهبندی مدارس غیردولتی در دستور کار آموزش و پرورش است، درباره جزئیات آن توضیح داد: رتبه بندی مدارس غیردولتی در مجلس و در خلال بازنگری قانون سازمان مدارس غیردولتی مصوب شد. اگر شورای نگهبان نیز تایید کند، آموزش و پرورش مکلف است طی شش ماه آینده، مولفههای مربوط به درجه بندی و رتبهبندی مدارس را اعلام کند.
محمودزاده درباره مزیت رتبه بندی مدارس غیردولتی تاکید کرد: در صورت رتبه بندی مدارس غیردولتی، شهریه این مدارس بر مبنای آن تعیین شود. اینگونه مردم در جریان رتبه مدرسه خواهند بود و بر مبنای آن فرزندان خود را ثبت نام میکنند.
وی در پاسخ به اینکه برای رتبه بندی مدارس غیردودتی چه سطوحی را در نظر گرفتهاید؟ عنوان کرد: رتبه بین یک تا پنج مد نظر داریم. این رتبه بندی روی شهریه مدارس و ثبت نام دانش آموز اثرگذار است. البته عنصر اصلی تاثیر گذاری بر رتبه مدارس، معلم است و اگر معلمان باعث شوند مدرسه رتبه خوبی بگیرد حتما مورد تقدیر قرار میگیرند
ارسال دیدگاه