حمله ایران

لحظه ورود بمب افکن های بی ۵۲ آمریکا به خاورمیانه + فیلم

ناوشکن‌ها و بمب‌افکن‌های تهاجمی آمریکا برای کمک به اسرائیل مقابل حمله ایران

لحظه ورود بمب افکن های بی ۵۲ آمریکا به خاورمیانه + فیلم
| کد مطلب: ۹۲۵۰
لینک کوتاه کپی شد

ستاد فرماندهی مرکزی ارتش آمریکا (سنتکام) بامداد یکشنبه اعلام کرد که بمب‌افکن‌های راهبردی بی-۵۲ به «حوزه مسئولیت» این فرماندهی در خاورمیانه رسیدند.

 سنتکام در شبکه اجتماعی ایکس نوشت: بمب‌افکن‌های راهبردی بی-۵۲ استراتفورترس از واحد پنجم جناح بمبیِ پایگاه نیروی هوایی «مینوت» به حوزه مسئولیت فرماندهی مرکزی آمریکا رسیدند.پت رایدر سخنگوی پنتاگون جمعه شب در بیانیه‌ای اعلام کرد که لوید آستین وزیر دفاع ایالات متحده دستور اعزام نیروهای بیشتر را برای تقویت نظامیان آمریکایی مستقر در منطقه خاورمیانه صادر کرده است تا حضور نظامی آمریکا در این منطقه را افزایش دهد.

ورود بمب افکن‌های بی ۵۲ آمریکا به خاورمیانه

رایدر با اشاره به اینکه یک ناوگروه ارتش ایالات متحده شامل یک ناو هواپیمابر و چندین ناو و ناوشکن در حال آماده شدن برای ترک خاورمیانه هستند، اظهار کرد: پنتاگون قصد دارد با اعزام هواپیماهای بمب‌افکن، جت‌های جنگنده و کشتی‌های جنگی بیشتر به خاورمیانه، شرایطی ایجاد کند که بعد از ترک ناوگروه مذکور، حضور نظامی واشنگتن در این منطقه کاهش پیدا نکند.

سخنگوی پنتاگون همچنین با بیان اینکه آستین دستور اعزام چند هواپیمای بمب‌افکن استراتژیک بی-۵۲ استراتوفورترس، یک اسکادران از جت‌های جنگنده، هواپیماهای سوخت‌رسان و ناوشکن‌های نیروی دریایی به خاورمیانه را صادر کرده است، افزود: ورود دارایی‌های جدید نظامی آمریکا به منطقه در ماه‌های آینده و همزمان با شروع حرکت ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن و ناوگروه همراه آن برای ترک خاورمیانه و بازگشت به ایالات متحده، آغاز خواهد شد.

رایدر این نقل و انتقالات و جابجایی دارایی‌های نظامی آمریکا در خاورمیانه را نشانه توانایی استقرار نظامی این کشور در کوتاه‌ترین زمان ممکن در نقاط مختلف جهان دانست و تاکید کرد: اگر خطری پرسنل یا دارایی‌های نظامی یا منافع ایالات متحده در منطقه را تهدید کند، واشنگتن تمام اقدامات لازم را برای دفاع از نیروها و دارایی‌های نظامی خود انجام خواهد داد.

به نوشته آسوشیتدپرس، ناو هواپیمابر یواس‌اس آبراهام لینکلن و سه ناوشکن نیروی دریایی آمریکا که متعلق به گروه ضربتی این ناو هواپیمابر هستند قرار است تا اواسط ماه جاری (میلادی) خاورمیانه را ترک کرده و به بندر اصلی خود در سن دیگو بازگردند.

براساس اعلام پنتاگون ، ایالات متحده دستور استقرار ناوشکن‌های دفاع موشکی، جت‌های جنگنده و بمب‌افکن‌های تهاجمی اضافی را در غرب آسیا صادر کرده است. «پت رایدر» سخنگوی پنتاگون روز جمعه اعلام کرد: «با توجه به تعهدات خود در خصوص حفاظت از شهروندان و نیروهای آمریکایی در خاورمیانه، دفاع از اسرائیل مقابل حمله ایران و کاهش تنش از طریق بازدارندگی و دیپلماسی، وزیر دفاع آمریکا دستور استقرار ناوشکن‌های دفاع موشکی بالستیک اضافی، اسکادران جنگنده و هواپیمای سوخت‌رسان و چندین بمب‌افکن تهاجمی دوربرد بی-۵۲ نیروی هوایی ایالات متحده را در این منطقه صادر کرد.» 

او گفت در حالی که گروه ضربتی ناو یواس‌اس آبراهام لینکلن برای خروج آماده می‌شود، این نیروها در ماه‌های آینده وارد خواهند شد. به گفته او، این استقرارها بر اساس تصمیم اخیر برای استقرار سامانه دفاع موشکی تاد در اراضی اشغالی فلسطین و همچنین استقرار گروه ضربت آبی‌-خاکی از سمت وزارت دفاع آمریکا در شرق مدیترانه صورت می‌گیرد. 

رایدر گفت: «این تحرکات ماهیت انعطاف‌پذیر موضع دفاعی جهانی ایالات متحده و توانایی ایالات متحده برای استقرار در سراسر جهان در کوتاه‌مدت برای مقابله با تهدیدات امنیت ملی در حال تحول را نشان می‌دهد.» 
سخنگوی پنتاگون در ادامه با خط و نشان کشیدن برای منطقه، گفت «لوید آستین» وزیر دفاع آمریکا همچنان به صراحت اعلام می‌کند که اگر ایران، شرکا یا نیروهای مقاومت از این لحظه «برای هدف قرار دادن پرسنل یا منافع آمریکا در منطقه استفاده کنند، ایالات متحده تمام اقدامات لازم را برای دفاع از مردم خود انجام خواهد داد.» 
رژیم صهیونیستی از اول اکتبر همزمان با ادامه حملات هوایی در غزه، عملیات زمینی را علیه لبنانی‌ها انجام داده است. رژیم صهیونیستی در سایه حمایت غربی‌ها، هر روز دست به جنایات تازه‌ای می‌زند و با وجود آنکه برخی از سران مقاومت حزب‌الله به شهادت رسیده‌اند، مقاومت لبنان در حال مبارزه با نیروهای صهیونیست است به آن‌ها خسارات و تلفات وارد می‌کند. 

از آغاز بمباران‌های مرگبار رژیم صهیونیستی علیه ملت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳ و بعد در لبنان، ایالات متحده یکی از بزرگ‌ترین حامیان مالی، سیاسی و تسلیحاتی این رژیم باقی مانده است و در ظاهر دم از آتش‌بس می‌زند، اما در عمل، کاری برای توقف خشونت‌ها و وادار کردن تل‌آویو برای خاتمه جنگ صورت نمی‌دهد.

ارسال دیدگاه