با 30 دقیقه انجام این حرکت حافظه تان را نجات دهید!

با 30 دقیقه پیاده روی روزانه حافظه تان را نجات دهید!

با 30 دقیقه انجام این حرکت حافظه تان را نجات دهید!
| کد مطلب: ۹۸۹۲
لینک کوتاه کپی شد

بلومبرگ و همکارانش در مجله بین المللی تغذیه رفتاری و فعالیت بدنی نوشتند که چگونه از ۷۶ بزرگسال ۵۰ تا ۸۳ ساله که اختلال شناختی یا زوال عقل نداشتند، خواسته شد تا برای ردیابی فعالیت بدنی و خوابشان به مدت هشت روز از یک شتاب سنج استفاده کنند. در طی این پژوهش، هر روز به شرکت‌کنندگان آزمون‌های شناختی آنلاین ساده‌ای داده می‌شد تا میزان توجه، قدرت حافظه و سرعت پردازش مغز آنها را در مورد بررسی قرار دهند. نتایج این گروه از محققان نشان داده است هر ۳۰ دقیقه فعالیت بدنی متوسط تا شدید در روز با افزایش ۲ تا ۵ درصدی در نمرات اپیزودیک و حافظه کاری در روز بعد مطابقت دارد.

بلومبرگ فعالیت پژوهشی بعدی خود را انجام همین آزمایش در افرادی که دچار اختلالات شناختی مغز هستند معرفی کرده است تا بتواند به طور قاطع این بهبود در فعالیت‌های مغز را به ورزش کردن مرتبط کند. او توضیح داد: «فرضیه ما برای افرادی است که دچار اختلالات شناختی خفیف هستند بسیار مفید خواهد بود، زیرا افزایشی بسیار جزئی در عملکرد شناختی به صورت روزانه می‌تواند تفاوت بزرگی در زندگی فرد ایجاد کند.» این تیم همچنین دریافتند هر ۳۰ دقیقه بی‌تحرک ماندن با افت کمی در نمرات فعالیت‌های مختلف شناختی و حافظه در روز بعد مرتبط است. اگرچه بلومبرگ گفت چگونگی زمانی که بی‌تحرک سپری می‌شود می‌تواند مهم باشد. کسانی که کتر از ۶ ساعت در شب می‌خوابند بیشتر دچار این مشکل هستند.

با این حال، این مطالعه دارای محدودیت‌هایی است، از جمله اینکه شرکت‌کنندگان دارای سطح تحصیلات بالا، سلامت عالی و سطح بالایی از فعالیت بدنی روزانه بودند. بلومبرگ افزود دقیقاً مشخص نیست که چه چیزی باعث تأثیر ورزش بر بهبود حافظه در روز بعد می‌شود؛ زیرا تصور می‌شود فواید انتقال دهنده‌های عصبی تنها چند ساعت طول بکشد. او همچنین اشاره کرد که مکانیسم‌های مختلفی ممکن است پشت فواید طولانی مدت ورزش برای مغز باشد. این مطالعه با تمرکز بر محافظت از مغز ما با افزایش سن ارتباط دارد. بلومبرگ می‌گوید: همه ما با افزایش سن دچار زوال شناختی می‌شویم، این بخشی طبیعی از پیری است؛ بنابراین این گروه سنی است که ما پژوهشمان را با آن آغاز کردیم: کار‌های کوچکی که می‌توانیم روزانه برای بهبود عملکرد شناختی، استقلال و مشارکت اجتماعی خود انجام دهیم چیستند؟

منبع: فرارو


 

ارسال دیدگاه