ترفندهای ساده برای برق انداختن شیرآلات استیل و طلایی

ترفندهای ساده برای برق انداختن شیرآلات استیل و طلایی
| کد مطلب: ۱۱۴۴۲
لینک کوتاه کپی شد

 

شیرآلات بهداشتی یکی از اجزای مهم در طراحی داخلی سرویس‌های بهداشتی و آشپزخانه‌ها هستند که تمیزی و درخشندگی آن‌ها نقش زیادی در زیبایی محیط دارد. با این حال، به‌ دلیل تماس مداوم با آب، به‌ویژه در مناطقی با آب سخت، به‌مرور دچار رسوب و لکه می‌شوند. استفاده نادرست از مواد شیمیایی نیز ممکن است به سطح آبکاری آن‌ها آسیب بزند. بنابراین، شناخت روش‌های صحیح و ایمن برای تمیز کردن و برق انداختن شیرآلات اهمیت زیادی دارد و به حفظ ظاهر نو و براق آن‌ها کمک می‌کند. در این مقاله روش برق انداختن شیرآلات استیل و از بین بردن لکه آب روی شیرآلات طلایی پرداخته ایم.

چگونه شیرآلات بهداشتی را تمیز کنیم؟

اغلب مشاهده می شود که شیرآلات به دلیل سختی آب محل نصب (میزان مواد معدنی بالا) و یا به دلیل استفاده از مواد شیمیایی پاک کننده رسوب ظاهری مستعمل و آسیب دیده پیدا می کنند و درخشش خود را از دست می دهند. بنابراین، توصیه می شود برای تمیز کردن شیرهای آب از پارچه نرم، آب گرم و مواد طبیعی مانند سرکه و جوش شیرین استفاده کنید و شیرآلات را در بازه های زمانی کوتاه به صورت روتین لکه گیری کنید. در صورتی که کار از کار گذشته بود و رسوبات فشرده و ضخیم شده بودند می توانید از رسوب گیرهای مخصوص شیرآلات (با رعایت دقیق دستور العمل) و یا موادی مانند اسید سیتریک پودری استفاده کنید. در ادامه روش از بین بردن لکه های سمج را آورده ایم.

 

چگونه لکه ها و رسوبات آب سخت را پاک کنیم؟

گاهی اوقات کار به جایی می کشد که در اثر رسوب زیاد فشار جریان آب شما تحت تأثیر قرار می گیرد و حتی قطع می شود. اگر در از بین بردن لکه های آب سخت و رسوبات گرفتگی مشکل دارید و جریان آب شما ضعیف شده است، برای برق انداختن شیرآلات می توانید استفاده از اسید سیتریک پودری را در نظر بگیرید. اسید سیتریک به طور طبیعی در مرکبات و میوه هایی مانند لیمو ترش، که برای پاک کردن شیرآلات مناسب است، یافت می شود. اما پودر اسید سیتریک (یا همان جوهر لیمو) از میوه های ترش مانند پرتقال و لیمو استخراج می شود و دارای گاز و طعم ترش و خواص اسیدی ضعیف است. به دلیل همین خاصیت اسیدی ضعیف، بدون آسیب به آبکاری، رسوب آب را در خود حل می کند. البته باید ابتدا این ماده را بر روی بخش کوچکی از شیر مورد نظر تست کنید و سپس مورد استفاه قرار دهید. برای برق انداختن شیرآلات به کمک جوهر لیمو به روش زیر عمل کنید:

1.    حدود ¼  فنجان اسید سیتریک را در حدود 2 لیتر آب جوش حل کنید و پس از خنک شدن آن را درون یک اسپری کننده بریزید.

2.    این محلول پاک کننده را بر روی رسوبات آب سخت تشکیل شده بر روی شیر اسپری کنید.

3.    بگذارید این محلول به مدت 30 دقیقه بر روی شیر بماند، و سپس آن را با آب شسته و پاک کنید.

توجه داشته باشید از این ترکیب در نزدیکی سطوح نرم و متخلخل مانند سنگ مرمر، گرانیت و سنگ صابون استفاده نکنید.

 

برق انداختن شیرآلات استیل و از بین بردن لکه آب روی شیرآلات طلایی را چطور انجام دهیم؟

اگر شیرآلات شما از جنس استیل ضد زنگ است و سطح آن را لکه های سمج رسوب یا خراش های بسیار سطحی پوشانده اند برای برق انداختن شیرآلات استیل می توانید از تمیزکننده استیل ضد زنگ استفاده کنید. برخی از این تمیزکننده ها لکه و جرم را از بین می برند و آبکاری را در مقابل خراش محافظت می کنند. از این ماده به عنوان پولیش سطحی نیز می توانید استفاده کنید. شما به کمک این ماده می توانید از بین بردن لکه آب روی شیرآلات طلایی را نیز انجام دهید. البته، حتماً پیش از استفاده دستورالعمل مدرج بر روی بسته بندی را به دقت بخوانید. بهتر است ابتدا محلول را روی بخش خارج از دید شیرآلات تست کنید تا از ایمن بودن آن مطمئن شود. در پایان کار شیرآلات را به صورت کامل آبکشی کرده و با دستمال نرم خشک کنید. این محلول ها تمیز کننده و براق کننده شیرآلات هستند و اگر بر

برق انداختن شیرآلات استیل براق و طلایی

طبق دستور درج شده بر روی آن عمل کنید آبکاری شیرآلات شما دچار آسیب نخواهد شد. در اینجا مراحل پاک کردن لکه های آب سخت از شیر آب آورده شده است:

1.    پاک کننده کلسیم را در آب رقیق کنید. البته اگر تجمع کلسیم زیادی ندارید، می توانید از سرکه سفید رقیق نشده نیز استفاده کنید که ممکن است کمی بیشتر طول بکشد، اما امکان آسیب رساندن آن به آبکاری شیرآلات در حد صفر است.

2.    مخلوط را به کمک اسفنج یا مسواک نرم بر روی سطح شیر بمالید.

3.    طبق دستور صبر کنید تا فعل و انفعالات انجام شده و رسوب حل شوند.

4.    از یک مسواک نرم استفاده کنید و رسوب را از روی شیر پاک نمایید.

5.    شیر آب را با یک پارچه میکروفیبر خشک کنید.

از بین بردن لکه آب روی شیرآلات طلایی

در نهایت، با رعایت چند نکته ساده و استفاده از مواد طبیعی مانند سرکه و اسید سیتریک، می‌توان شیرآلات را بدون آسیب به آبکاری تمیز و براق نگه داشت. پرهیز از ابزار زبر و توجه به دستورالعمل ماده رسوب گیری که انتخاب شده است نیز از اهمیت بالایی برخوردار است. تمیزکاری روتین و صحیح نه تنها از ایجاد رسوب‌های سخت جلوگیری می‌کند، بلکه عمر مفید شیرآلات را نیز افزایش می‌دهد و فضای خانه را همیشه تمیز و دلنشین نگه می‌دارد.

ارسال دیدگاه